Parkeren, Verkeer en Vervoer

Alle informatie voor ondernemers over mobiliteit vindt u op deze pagina. Parkeren in het centrum, venstertijden, laadpalen en meer.

Parkeren centrumgebied

In het centrumgebied van Papendrecht is een blauwe zone van kracht waar u met een parkeerschijf maximaal 1 uur kunt parkeren. Werkt u in dit gebied, dan kunt u voor de blauwe zone een parkeerontheffing aanvragen en/of een kraskaart kopen voor uw bezoekers. Ook zijn er twee parkeergarages. U kunt daar een parkeerplaats huren of er een abonnement voor afsluiten.

parkeerontheffing aanvragen.

bezoekers kraskaarten kopen

een abonnement afsluiten of een parkeerplaats huren.

Goederenvervoer

De gemeente Papendrecht heeft alle voor het goederenvervoer relevante informatie overzichtelijk bij elkaar verzameld, zoals venstertijden, vervoer gevaarlijke stoffen, vrachtwagenparkeren, etc.

Oplaadpunten elektrische auto’s

In de gemeente Papendrecht is een vrije marktwerking voor openbare oplaadpunten. Gaat u elektrisch rijden? Dan kunt u bij bepaalde marktpartijen een aanvraag indienen voor een oplaadpunt.

Bereikbaarheid

Ook de komende jaren staat flink wat te gebeuren op het gebied van bereikbaarheid. Klik op de onderstaande wegen voor de meest recente info van Rijkswaterstaat.nl