Weerbaarheidstraining Agressie en Winkeldiefstal 9 oktober 2023

Op 9 oktober organiseert Gemeente Papendrecht in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Rotterdam een weerbaarheidstraining Agressie en Winkeldiefstal voor winkeliers in het Leonardo Hotel in Papendrecht.

In het afgelopen jaar zijn er in de regio 5.240 bedrijven slachtoffer geworden van winkeldiefstal, inbraak of een overval. Iedere ondernemer met een winkel kan slachtoffer worden, maar als je weet hoe je (preventief) moet handelen ben je overvallers een stap voor. Daarom organiseren wij deze weerbaarheidstraining. Platform Veilig Ondernemen (PVO) Regio Rotterdam helpt ondernemers om weerbaar te worden tegen criminaliteit. Voor Papendrechtse winkeliers organiseren we op maandag 9 oktober van 18.30 tot 20.30 uur een training om weerbaar te worden tegen agressie en winkeldiefstal.

Veilig Ondernemen in Papendrecht. Daar maken we ons sterk voor. Word weerbaar! Ben jij een winkelier uit Papendrecht en wil je weten hoe je kunt handelen bij agressie en hoe je winkeldiefstal tegen kunt gaan in jouw winkel? Schrijf je hier in voor onze gratis weerbaarheidstraining.