2023

 • Ondernemers centrumgebied stemmen voor behoud BIZ

  22 juni 2023

  Het samenwerkingsverband Bedrijven Investerinszone (BIZ) op winkelpark de Meent en overige delen van het centrum wordt met vijf jaar verlengd. Er is voldoende draagvlak voor het continueren van de samenwerking. Dat bleek bij de onlangs gehouden draagvlakmeting.

 • NetwerkEvent 2023

  14 juni 2023

  Woensdag 8 februari 2023 heeft de 4de editie van het NetwerkEvent plaatsgevonden in het Leonardohotel te Papendrecht. Dit Event wordt als vanaf 2017 jaarlijks in Papendrecht georganiseerd maar heeft door de Corona 3 jaar niet kunnen plaatsvinden.

 • Ondernemersloket

  25 april 2023
 • Nieuwsbrief voor ondernemers

  24 augustus 2023
 • Impact Day Drechtsteden 22 juni

  24 mei 2023

  Heeft u 22 juni - Impact Day Drechtsteden - al in uw agenda staan? Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht (Stichting MBO Dordrecht) en WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden (WSP BBD) organiseren dit werkgeversevent samen

 • Inventarisatie ondersteuningsbehoefte bij criminaliteitspreventie - 2 minuten enquête

  24 mei 2023

  PVO Rotterdam wil hun aanbod aan laten sluiten op jouw behoefte. Daarvoor vragen wij 2 minuten van jouw tijd. Welke veiligheidsthema's zijn voor jouw branche actueel en welke hulpmiddelen zou jij goed kunnen gebruiken om weerbaar(der) te worden tegen criminaliteit? Deel het antwoord op deze vragen via onderstaande link.

 • Barend Romijn eerste winnaar Ondernemers Award Papendrecht Lente 2023

  10 juli 2023

  Op donderdagmiddag 15 juni is Jasper ’t Jong van electro-speciaalzaak Barend Romijn overvallen door wethouder Economie Sophia de Keizer en Sinus Lammers als voorzitter van de jury van de Ondernemers Award Papendrecht. 

 • Wethouder economie Sophia de Keizer bezoekt Sonneveld Group B.V.

  10 juli 2023

  Op 19 juni heeft wethouder Sophia de Keizer (o.a. economie en financiën) een bezoek gebracht aan het bedrijf Sonneveld Group B.V. Zij werd hier hartelijk ontvangen door directeur Peter Verhagen.

 • Onderwijsroute 26 oktober 2023

  10 juli 2023

  Doet u mee op 26 oktober 2023? Op donderdagochtend 26 oktober 2023 wordt in Papendrecht en Alblasserdam weer de Onderwijsroute georganiseerd. In de regio is de Onderwijsroute al een aantal jaren een succesvol evenement.

 • Geldzorgen werken door op de werkvloer; info voor werkgevers

  10 juli 2023

  In de aanpak 'Geldzorgen werken door op de werkvloer' van de gemeente en de Sociale Dienst Drechtsteden ligt de focus op bewustwording creëren bij u als werkgever over de invloed van geldzorgen op medewerkers. We willen mogelijke knelpunten die u hierin ervaart wegnemen zodat u de hulp kunt bieden aan uw medewerkers die bij hen past.

 • Weerbaarheidstraining Agressie en Winkeldiefstal 9 oktober 2023

  11 september 2023

  Op 9 oktober organiseert Gemeente Papendrecht in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Rotterdam een weerbaarheidstraining Agressie en Winkeldiefstal voor winkeliers in het Leonardo Hotel in Papendrecht.

 • Van Wijngaarden winnaar Ondernemers Award Papendrecht Zomer 2023

  26 september 2023

  Op donderdagmiddag 7 september is Erwin van Wijngaarden van Van Wijngaarden Elektrotechniek overvallen door Sophia de Keizer, wethouder Economie, en Robert van Campenhout namens de jury van de Ondernemers Award Papendrecht. 

 • De ideale informatieavond voor startende ondernemers! 5 oktober 2023, Alblasserdam

  11 september 2023

  Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen.

 • Help talentvolle vluchtelingen aan werk

  18 september 2023

  Veel ondernemers hebben moeite hun vacatures in te vullen in deze krappe arbeidsmarkt. Echter er is ook goed nieuws: er zijn genoeg talentvolle mensen die willen werken, maar die je wat minder makkelijk bereikt!

 • Bezoek aan Altec Industrial Identification B.V.

  25 september 2023

  "Ook Altec is weer zo'n prachtig bedrijf, waar Papendrecht trots op mag zijn!" Wethouder Sophia de Keizer