Voorrang op een sociale woning

Inwoners kunnen in bijzondere gevallen voorrang krijgen op een sociale woning. Hoe kunt u deze voorrang aanvragen?

Het is belangrijk dat:
-    U het probleem niet zelf hebt veroorzaakt
-    Uw probleem niet was te verwachten
-    U laat zien dat u er alles aan heeft gedaan om u problemen zelf op te lossen

Voor het aanvragen van voorrang maakt u een afspraak met de gemeente Dordrecht via 14 078. Een medewerker van de Stadswinkel neemt uw situatie met u door en maakt als het kan een afspraak voor de aanvraag. U komt dan naar het Stadskantoor (Spuiboulevard 300 in Dordrecht) voor het inleveren en betalen van uw aanvraag.

Meer informatie over kosten, afhandeling en voorwaarden.

Op de website van de gemeente Dordrecht kunt u alle informatie vinden. Ook staan hier de gevallen waarin u géén voorrang kunt krijgen. Lees deze informatie goed door voordat u een aanvraag indient.