Glasvezel in Papendrecht

Heel Papendrecht wordt - in 3 fases - voorbereid op glasvezel. De gemeente heeft hierover afspraken gemaakt met exploitant DELTA Netwerk.

De gemeente heeft verder met DELTA Netwerk afgesproken dat zij de communicatie richting bewoners voor hun rekening nemen. Namens DELTA netwerk voert aannemer Circet Nederland de werkzaamheden uit.
Onder fase 1 vallen de Da Costastraat en omgeving, de wijken Wilgendonk, Molenvliet en Schildersbuurt. Fase 2 is tussen de N3 en rivier de Noord. Fase 3 is Oostpolder, Oosteind en Westeind.

Medewerkers van Circet Nederland komen huis aan huis langs om bewoners te informeren. Mensen die niet thuis zijn, krijgen een kaart in de brievenbus met het verzoek een afspraak te maken. Ook organiseert DELTA in elke fase online bijeenkomsten waarin zij de plannen toelichten en eventuele vragen van bewoners beantwoorden. Adressen met een nee-nee sticker op de brievenbus worden niet per post geïnformeerd omdat dit niet is toegestaan.

Naar verwachting is heel Papendrecht rond de zomer van 2023 voorzien van glasvezelkabels. Uiteraard is het aan bewoners zelf of zij ook daadwerkelijk een abonnement op glasvezel wensen te nemen.

Instemmingsbesluiten Delta:

Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744433
Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744432
Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744431
Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744428
Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744427
Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744425

Instemmingsbesluiten Open Dutch Fiber:

Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744430
Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744429
Verleende instemmingsbesluit kabels en leidingen 744426

Meer informatie vindt u op de website van DELTA Netwerk.