Diploma uitreiking MBO-1 bij Pannenkoekenhuis Frittella donderdag 6 september jl.

Twaalf leerlingen van de interne opleiding bij leerwerkbedrijf Combigoods kregen afgelopen donderdag bij pannenkoekenhuis Frittella hun MBO1- diploma uitgereikt van wethouder Jaap Paans. Na een jaar keihard werken namen zij in het bijzijn van familie, vrienden en begeleiders trots hun welverdiende diploma in ontvangst.

Diploma uitreiking MBO-1 bij Pannenkoekenhuis Frittella

Roelof van Engen van Combigoods en Pieter Paans complimenteerden hen met het resultaat en de mooie opstap naar een nog mooiere toekomst. Lerares Jacqueline de Zeeuw vulde daarop nog aan dat elke student in het studiejaar een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. 'Voor de één was het makkelijker dan voor de ander en de één is ook leergieriger dan de ander, maar uiteindelijk staan ze hier toch allemaal maar met een waardevol diploma!'

Diploma uitreiking MBO-1 bij Pannenkoekenhuis Frittella

Combigoods zette de eenjarige opleiding op in samenwerking met het Da Vinci College. Naast de wekelijkse lessen liepen de leerlingen een aantal dagen stage zodat zij de geleerde theorie ook in de praktijk konden brengen.

Iedere leerling heeft al een plan voor de toekomst. Een drietal gediplomeerden hebben inmiddels een contract bij Leerwerkbedrijf Combigoods, anderen bij hun eigen leerbedrijf en de rest van de geslaagden is vorige week begonnen aan een vervolgopleiding.