Combigoods/Pannenkoekenhuis Fritella

Kwetsbare mensen krijgen arbeidskansen bij Combigoods/Pannenkoekenhuis Fritella.

Leerwerkbedrijf Combigoods (Fritella en Inpakcentrum.nl) biedt mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt (kwetsbare mensen) een kans op scholing. Ook zorgt het Leerwerkbedrijf voor begeleiding van deze mensen op de werkvloer zodat zij goede werkervaring kunnen opdoen. Een groot deel van de AKA leerlingen bij het werkbedrijf stroomt door naar de MBO niveau 2 opleiding, die ook binnen het Leerwerkbedrijf wordt gegeven. De leerlingen zijn werkzaam bij1 van de 3 Leerwerkbedrijven binnen Combigoods.

Leerwerkbedrijf Combigoods

Combigoods biedt een kans om weer in het arbeidsproces te komen. Op deze manier blijven kwetsbare groepen actief in de samenleving en worden ze daar waar nodig geholpen.

Leerwerkbedrijf Combigoods

September 2014 hebben Pannenkoekenhuis Fritella, de Mee Drechtsteden en de gemeente Papendrecht een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Daarmee bekrachtigden de partijen hun samenwerking, waarbij kwetsbare mensen een kans op de arbeidsmarkt krijgen. De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners hun eigen verantwoordelijkheid hebben en zoveel mogelijk zelfredzaam zijn. De gemeente is dan ook zeer verheugd over het gezamenlijke initiatief.

Leerwerkbedrijf Combigoods

Combigoods biedt de volgende mogelijkheden binnen hun leerwerkbedrijf:

Frittella

Bij Pannenkoekenhuis Frittella draait het allemaal om bezoekers een fijne tijd bezorgen. Daarom kun je werken in de keuken maar natuurlijk ook in de bediening. Dat betekent snijden en borden opmaken in de keuken, gasten verwelkomen, tafels dekken en gerechten uitserveren.

Inpakcentrum.nl

Het Inpakcentrum is gespecialiseerd in kleine en grote (spoed)opdrachten op het gebied van in- en ompakwerk. Een grote diversiteit aan werkzaamheden zorgt dat iedereen zijn sterke kanten kan benutten, zowel in de productie als in de logistiek.

Leerwerkbedrijf Combigoods

Frittella en het Inpakcentrum bieden in samenwerking met Da Vinci ook de mogelijkheid een MBO 1 opleiding te volgen.

Leerwerkbedrijf Combigoods

Contactinformatie

PannenkoekenFrittella

Meentpassage 24
Papendrecht

Telefoon 078 - 73 70 337
Facebook.com/PannenkoekenhuisFrittella
www.pannenkoekenhuisfrittella.nl

Inpakcentrum.nl

Ketelweg 63f
Papendrecht

Telefoon 078 - 75 02 950
Facebook.com/Inpakcentrum.nl
www.inpakcentrum.nl

Nieuwsartikelen