Korting op de zorgverzekering met de Gemeentepolis Drechtsteden

Voor 2022 biedt de Sociale Dienst Drechtsteden weer de mogelijkheid om een gemeentepolis af te sluiten via VGZ.

U sluit hiermee een basis- en een aanvullende ziektekostenverzekering af die veel zorgkosten ruim vergoedt. U betaalt voor deze uitgebreide zorgverzekering minder dan normaal, want de sociale dienst betaalt mee en de verzekeraar geeft korting.

Voor wie is de Gemeentepolis Drechtsteden?

U kunt gebruik maken van de gemeentepolis als het inkomen van uw huishouden niet meer is dan €2388,20 bruto per maand. Het inkomen van uw huishouden is het bruto inkomen van uzelf plus het bruto inkomen van uw partner. Het inkomen van inwonende kinderen of andere huisgenoten telt niet mee. Als u alleen woont, telt alleen uw eigen inkomen mee.

Wat is de Gemeentepolis Drechtsteden?

U sluit de verzekering af bij zorgverzekeraar VGZ. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Op www.gezondverzekerd.nl/drechtsteden kunt u vanaf 16 november de verschillende pakketten met elkaar vergelijken en u aanmelden voor de verzekering. Aanmelden kan tot en met 31 december 2021.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de gemeentepolis van Drechtsteden? Kijk dan op de website van de Sociale Dienst Drechtsteden: www.socialedienstdrechtsteden.nl/zd.