januari

• Winnaar Suppord FIFA toernooi ontvangt prijs

01 februari 2021

Woensdag 27 januari heeft winnaar Ian Middelkoop de eerste prijs van het Suppord Nieuwjaars FIFA toernooi in ontvangst genomen. Uit handen van wethouder Pieter Paans ontving Middelkoop een waardebon voor een Playstation 5.

• Financiële compensatie voor noodopvang

27 januari 2021

Scholen en kinderopvangorganisaties van Papendrecht ontvangen een financiële compensatie voor de noodopvang die zij in het voorjaar van 2020 organiseerden.

• Doneer een zaailing aan de Ruiltuinen

22 januari 2021

Vanaf dinsdag 26 januari kunt u zaailingen uit uw tuin inleveren bij De Tuin van de Spil. Alle zaailingen verdienen een tweede kans en daarom doen de ruiltuinen in Papendrecht mee met de landelijke doneer-een-zaailing actie van Meer Bomen Nu.

• Communicatiecampagne Geldfit van start

14 januari 2021

Wethouder Kees de Ruijter ging vandaag Papendrecht in om de Geldfit-test onder de aandacht te brengen. Veel mensen weten namelijk niet waar ze terecht kunnen met geldzorgen. In 2021 wordt meerdere keren aandacht gevraagd voor Geldfit. In de maand januari onder het motto "Ben jij financieel klaar voor het nieuwe jaar? Doe de Geldfit-test!"

• Vraag nu uw cadeaubon voor energiebesparende maatregelen aan

12 januari 2021

Om u als woningeigenaar op weg te helpen met het verduurzamen, stelt de gemeente Papendrecht vanuit de RRE-subsidie een duurzaamheidscadeaubon van €45 beschikbaar.

• Regionale Energiestrategie. Participatieronde 2: denkt u (weer) mee?

12 januari 2021

Hoe en waar kunnen we energie opwekken?

• Wanneer kan de houtkachel aan?

11 januari 2021

De temperatuur zakt, de houtkachel gaat aan. Vaak kan dit ook, maar soms is het beter om een dag over te slaan.

• Wmo-adviesraad zoekt nieuw lid

11 januari 2021

Wilt u actief meedenken over het beleid van de gemeente Papendrecht op het gebied van zorg en welzijn? Dan zijn wij op zoek naar u!

• Webinar Belastingdienst voor gedupeerden toeslagenaffaire - 19 januari 2021

07 januari 2021

Voor ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire organiseert de Belastingdienst op 19 januari, van 20.00 tot 21.30 uur, een online bijeenkomst (webinar).

• Vereniging Sport en Gemeenten geeft goedkeuring aan Papendrechts Sportakkoord

05 januari 2021

Nu het Sportakkoord is goedgekeurd door de Vereniging Sport en Gemeenten wordt er in Papendrecht gestart met de uitwerking ervan. Uitgangspunt van het Sportakkoord is dat 'Alle inwoners van Papendrecht een leven lang kunnen sporten en bewegen, als onderdeel van een bredere gezonde levensstijl'.

• Aanpassing naam waterbushalte Westeind

06 januari 2021

De waterbushalte Westeind Papendrecht heet voortaan Noordhoek. Een oplettende inwoner wees erop dat de dijk op de locatie van de halte niet Westeind maar Noordhoek heet.