Word jij de eerste Klimaatburgemeester van Papendrecht?

Wij zijn op zoek naar een Klimaatburgemeester. Woon je in Papendrecht en ben jij iemand die zich vol enthousiasme inzet voor het thema duurzaamheid in de breedste zin van het woord? Heb je bijvoorbeeld met buurtgenoten gezorgd voor meer groene daken in jouw wijk? Dan ben jij misschien wel onze eerste Klimaatburgemeester.

Rol van de Klimaatburgemeester

De Klimaatburgemeester is een inspiratiebron voor de buurt, een vereniging of voor collega's. Je bent een voorbeeld voor anderen en inspireert andere inwoners van Papendrecht bijvoorbeeld om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten of meer energie te besparen. De Klimaatburgemeester is vrij om zich in te zetten voor de zaken die hij/zij zelf belangrijk vindt, zolang dit aansluit op het doel van de Nationale Klimaatweek: zoveel mogelijk Nederlanders activeren tot duurzamer gedrag. We verwachten ook van je dat je aanwezig bent bij onze klimaatbeurs tijdens de Nationale Klimaatweek op vrijdag 3 november 2023. 

Meld je aan

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving of ken je iemand die deze rol op het lijf geschreven is? Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Doe dit voor maandag 9 oktober 2023.