Theatervoorstelling Dag Mama verandert omgang met dementie

De gemeente Papendrecht kiest een bijzondere manier om inwoners mee te nemen in de wereld van dementie. Woensdag 18 oktober komt theatervoorstelling Dag mama naar Theater De Willem, de veelgeprezen muzikale theatervoorstelling die al 300.000 mensen heeft geholpen bij de omgang met dementie. Over een vrouw die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor haar dochter hoe daarmee om te gaan.

Het stuk speelt zich af in de nieuwe omgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgverlener samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig. Door middel van de prachtige muziek en levensechte scènes kruipen bezoekers in de huid van mensen met dementie. Ze beleven en begrijpen als nooit tevoren wat dementie doet. Niet eerder kwam het zo dichtbij. Omgaan met dementie is óók omgaan met jezelf. 
Daarom vergroot Dag mama niet alleen het begrip voor mensen met dementie, maar ook voor ieders eigen reacties in de omgang. Want hoe beter je daarmee kunt omgaan, hoe meer je kunt geven aan elkaar. De voorstelling bevat inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde, waarmee het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen, van begin tot eind.
Beleef deze avond uit vol herkenning, ontroering, inzichten en humor. Of je nu mantelzorger, naaste, vriend, buur, zorgverlener of gewoon geïnteresseerd bent: Dag Mama verandert jouw omgang met dementie voorgoed.

Locatie: theater De Willem 
Inloop: 18.30 uur
Start voorstelling: 19.00 uur
Prijs: €12,50

Link naar kaartverkoop: https://secure.ticketunie.com/widgets/408/849/OrderActvity/148018