• Webinar Rijkswaterstaat over werkzaamheden in de zomer

14 mei 2021

Maandag 31 mei om 20.00 uur organiseert Rijkswaterstaat een online informatieavond over diverse werkzaamheden in de regio Drechtsteden tijdens de zomerperiode 2021.

• Vragenlijst voorzieningen honden

14 mei 2021

Geef uw mening over de voorzieningen in Papendrecht voor honden. Het maakt voor het invullen van de enquête niet uit of u een hond heeft of niet. We horen graag uw mening.

• Kick-off verkeerscampagne Burgemeester Keijzerweg / Veerweg

12 mei 2021

Let op elkaar, op de rotonde

Papendrecht - Op woensdag 12 mei was in Papendrecht de kick-off van de campagne Let op elkaar, op de rotonde. De rotonde aan de Burgemeester Keijzerweg / Veerweg is een complexe rotonde die vanwege kruisend verkeer tot gevaarlijke situaties kan leiden. Soms zelfs met ongelukken tot gevolg. Dat moet anders vinden politie, gemeente Papendrecht en Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Drechtsteden. Dus maak oogcontact én matig je snelheid op de rotonde.

• Uw bijdrage aan afscheid burgemeester

12 mei 2021
  • Heeft u (hoge) schulden? Krijg weer grip op uw financiële situatie

10 mei 2021

Uw baan verliezen, een scheiding, teveel toeslagen terug moeten betalen of huurachterstand. Het kan iedereen overkomen. Heeft u (hoge) schulden? De Sociale Dienst Drechtsteden kan u hierbij helpen.

• Kent u iemand die een lintje verdient?

03 mei 2021

Een Koninklijke onderscheiding is ook wel bekend als een lintje. Het is een Koninklijk schouderklopje voor iemand die iets bijzonders heeft gedaan.

• Cursus Politiek Actief vol!

11 mei 2021

Mede dankzij de oproep van burgemeester Aart-Jan Moerkerke zit de cursus 'Politiek Actief' al helemaal vol.