Kapotte straatverlichting

Voor uw persoonlijke én voor de openbare veiligheid is het belangrijk dat de straatverlichting ook blijft branden. U kunt daar heel gemakkelijk bij helpen. Ziet u een defecte lantaarnpaal? Hoe sneller u deze meldt, hoe eerder hij gerepareerd is. Als u het nummer noteert - dat u vindt op een sticker aan de straatzijde op ongeveer 2 meter hoogte - en doorgeeft, is het nóg beter.

In Papendrecht zorgt bureau OVL Lek-Merwede voor het dagelijks onderhoud en het verhelpen van storingen aan de openbare verlichting. Naast Papendrecht doet Bureau OVL dit ook voor de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpenerwaard, Molenlanden (voorheen Giessenlanden en Molenwaard), Papendrecht en Vijfheerenlanden (voorheen Leerdam, Vianen en Zederik).

Een melding over de openbare verlichting doen

Storingen en defecten kunt u makkelijk en snel melden op https://storing2.moononline.nl/gemeentepapendrecht. Eventueel kunt u het ook telefonisch doen via telefoonnummer 0184 - 630 708, bereikbaar van maandag tot donderdag tussen 08:30 - 17:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 12:30. Uiteraard kunt u hier ook terecht met uw andere vragen over de openbare verlichting in Papendrecht.

Afhandeling

Bureau OVL Lek-Merwede zorgt er doorgaans binnen 5 werkdagen voor reparatie, tenzij het om een gecompliceerdere storing gaat. Als u wilt, houdt bureau OVL Lek-Merwede u op de hoogte van de reparatie.