Gemeentenieuws en openbare bekendmakingen

De gemeente Papendrecht publiceert haar gemeentenieuws inclusief officiële bekendmakingen iedere woensdag in de lokale krant 'De Klaroen'. Daar vindt u welke procedure open staat en wat de termijn is voor het indienen van een eventueel bezwaar- of beroepschrift. Ook leest u hier leuke en nuttige nieuwsberichten van de gemeente.

• Gratis hulp van tuincoach bij vergroenen tuin

30 januari 2024

Gemeente Papendrecht biedt inwoners met een eigen tuin vanaf 1 februari gratis hulp bij het groener maken van hun tuin. Tuincoach Manon Wijermars staat klaar voor inwoners met een eigen tuin om hen hierbij te helpen.

• Omgekeerd systeem voor brievenbusstickers

14 februari 2024

Geen reclamefolders in de brievenbus? Dan heeft u nu geen sticker meer nodig.

• Tijdelijk Noodfonds Energie open voor aanvragen

13 februari 2024

Huishoudens met een lager inkomen en een hoge energierekening kunnen terecht bij het Tijdelijk Noodfonds Energie. Het Noodfonds betaalt voor huishoudens die in aanmerking komen voor steun, een deel van de energierekening gedurende de 6 maanden na hun aanvraag.